شیک پوشی با چند ترفند ساده

 شیک پوشی با چند ترفند ساده

برچسب ها: , , , , ,

ظاهر شما نشان‌ دهنده‌ی شخصیت شماست. وقتی خوب لباس می‌‌پوشید، این پیام را به دیگران منتقل می‌کنید که به خودتان اهمیت می‌دهید. با این نوشته همراه باشید تا ببینید که چگونه شیک‌ پوش باشیم.

اگر شما شاغل هستید، حداقل برای ۳ موقعیت مختلف باید لباس داشته باشید.

چگونه شیک پوش شویم؟

امروزه شیک پوشی و خوش لباس بودن اهمیت زیادی دارد. لباس شما بیش از آنچه که فکر می‌کنید حرف برای گفتن خواهد داشت؛ بنابراین باید به لباس‌های روزانه‌تان اهمیت بدهید و برای انتخاب آنها وقت بگذارید تا همیشه خوب به نظر برسید. ظاهر شما نشان‌ دهنده‌ی شخصیت شماست. وقتی خوب لباس می‌‌پوشید، این پیام را به دیگران منتقل می‌کنید که به خودتان اهمیت می‌دهید. با این نوشته همراه باشید تا ببینید که چگونه شیک‌ پوش باشیم.

 

شیک پوشی فرآیندی است که افراد بر حسب تجربه می‌آ‌موزند. برای این منظور شما بیش از هر چیز باید مشاهده کنید و یاد بگیرید؛ روزانه صدها نمونه از تیپ‌های مختلف برای یادگیری وجود دارند که از کنار شما عبور می‌کنند، ولی قبل از اینکه از انتخاب دیگران الگو بگیرید، باید از نگاه به خودتان شروع کنید. اگر می‌خواهید شیک پوش باشید، ادامه‌ی این مقاله را از دست ندهید.

 

کمد لباس هایتان را بررسی کنید

در اولین گام و قبل از بیرون رفتن برای خرید لباس جدید، باید لباس های داخل کمدتان را بررسی و از میان آنها انتخاب کنید.

 

• اگر شما یک فرد بالغ و شاغل هستید، حداقل برای ۳ موقعیت مختلف باید لباس داشته باشید: کار، مناسبت‌های اجتماعی و لباس راحتی برای خانه. بعضی از لباس‌هایتان ممکن است برای بیش از یک موقعیت مناسب باشند. مثلا شلوار جینی که با آن بیرون می روید شاید آن قدر راحت باشد که در خانه، هنگام تماشای تلویزیون هم آن ‌را بپوشید.

 

• خوش لباس بودن با آمادگی داشتن برای مناسبت‌های خاص آغاز می‌شود. تعداد افرادی که درست قبل از حضورشان در یک مراسم، لباس می‌خرند و در عین حال عالی به‌نظر می‌رسند، انگشت‌شمار است.

 

لباس هایتان را بررسی کنید و از خود بپرسید که آیا در حال حاضر برای موقعیت‌های مختلفی همچون مراسم عروسی، ختم، مصاحبه ی کاری، مناسبت های رسمی، جشن تولد، فارغ التحصیلی و سالگرد، لباس مناسب دارید؟ به این نکته دقت داشته باشید که این فهرست به هیچ وجه جامع و کامل نیست و ممکن است حتی بعضی از این موقعیت ها، به این زودی ها هم برای تان پیش نیاید؛ ولی شما به‌ عنوان یک فرد بالغ (به خصوص اگر جوان هستید)، حتما باید انتظار داشته باشید که در طول یک سال، به حداقل دو تا سه مورد اشاره شده در لیست دعوت شوید.

 

آیا برای تمام این مراسم‌ها لباس مناسب دارید؟ اگر نه، نوع لباس‌هایی که نیاز دارید را مشخص کنید و برای خرید آنها دست به کار شوید.

 

مبانی موقعیت های خاص را یاد بگیرید

برای هر موقعیتی قواعد و اصول معینی وجود دارد. اگر همیشه حواس‌تان به موقعیت باشد، می‌توانید بهترین لباس‌ها را انتخاب کنید. در این قسمت به برخی از این اصول اشاره می‌شود

 

• همیشه لباسی بپوشید که کاملا اندازه‌ی بدن‌تان است. پوشیدن لباس‌های آزاد حس خوبی دارد، ولی اگر سایز شلوار شما ۳۶ است و سایز ۳۸ بخرید، شلخته به ‌نظر می‌رسید. اکثر مردم در انتخاب لباسی که مناسب جثه ی آنها باشد، دچار سردرگمی می شوند. هوشمندانه و با‌ دقت انتخاب کنید؛ لباس‌ باید درست هم‌سایز خودتان باشد.

 

• لباس هایی بپوشید که در آنها احساس راحتی می کنید.

 

• اگر از شکلی که به‌ نظر می‌رسید یا از لباس‌هایی که پوشیده‌اید راضی نباشید، حالت طبیعی نخواهید داشت و دائما احساس ناآرامی و بی قراری می کنید. ضعف ظاهری که فکر شما را مشغول کند، دشمن اعتماد به نفس تان است؛ پس همیشه سعی کنید لباسی بپوشید که از آن لذت ببرید و آن را دوست داشته باشید.

 

• وقتی موقعیت‌های اولویت‌دار را مشخص کردید می‌توانید به دنبال لباس مناسب برای‌ آنها باشید. مثلا آیا کت ‌و شلوار مناسبی جهت مصاحبه‌ی شغلی یا پیراهنی زیبا برای مراسم عروسی دارید؟ برای موقعیت‌های مختلف سؤالاتی از این قبیل از خود بپرسید و سپس به دنبال مدل‌های مختلف لباس بگردید.

 

• دقت کنید که لباس هایتان را اصولی و نه بر پایه‌ی حدس و گمان انتخاب کنید. به خودتان فشار نیاورید و پول زیادی صرف خرید لباس برای مراسمی که از برگزار شدن آن مطمئن نیستید، نکنید. برای مهمانی شامی که هفته‌ی آینده پیش رو دارید به دنبال لباس باشید، یا برای کفشی که هر روز در محل کار باید بپوشید، هزینه کنید.

 

نظر دیگران را بپرسید

هر چه قدر هم در اینترنت جست‌وجو کنید قطعا به شما نخواهد گفت که لباس تن تان به شما می‌آید یا نه! بدن شما منحصر به‌‌فرد است. لباسی که در تن شخصی، عالی به نظر می‌رسد ممکن است برای فرد دیگری زشت و بی‌قواره باشد.

 

• بهترین راه برای داشتن یک انتخاب مناسب این است که فردی خوش لباس و قابل اعتماد (که نظر واقعی‌اش را به شما می‌گوید) برای خرید همراه خود ببرید. اگر نمی‌توانید کسی را پیدا کنید که در این زمینه شما را راهنمایی کند، می‌توانید نظر فروشنده‌های لباس را جویا شوید. البته یادتان باشد زیاد وقت‌شان را نگیرید و فراموش نکنید که آنها وظایف دیگری هم دارند. همچنین می‌توانید از سایت‌های اینترنتی فعال در این حوزه نیز کمک بگیرید.

 

• به لباس پوشیدن دیگران توجه کنید. اگر به دنبال لباسی برای محیط کار هستید می‌توانید مشابه با پوشش مدیر و همکاران‌تان لباس‌های خود را انتخاب کنید. اگر به مراسم عروسی می‌روید نباید از عروس و داماد بهتر لباس بپوشید اما سعی کنید با دیگر میهمانان هماهنگ باشید. اینکه بدانید چه لباسی را کی و کجا بپوشید هم به تجربه نیاز دارد. از تجربیات دیگران استفاده کنید و نظرشان را در این مورد بپرسید.

 

وب‌ سایت های مد را دنبال کنید و از آنها الهام بگیرید

وقتی مبانی انتخاب لباس را آموختید، می‌توانید به سراغ جزئیات کمد لباس هایتان بروید. برای این منظور سایت ها و نشریات تخصصی برای خانم ها و آقایان وجود دارند که با دنبال کردن آنها می‌توانید لباس پوشیدن تان را به‌روز نگاه دارید.

 

• گر چه به‌ روز بودن بخشی از فرآیند خوش‌تیپی و شیک‌پوشی است، اما باید به مدل و نوع لباسی که می‌پوشید دقت کنید و مد مناسب با شخصیت‌تان را بشناسید.

 

• سایت های مختلف سبک‌های مخصوص به خود دارند. بنابراین باید به دنبال سایت‌هایی بگردید که با سلیقه‌ی شما هم‌خوانی و سازگاری داشته باشند. یادتان باشد که هیچ گاه در پیروی از مد افراط نکنید، چرا که شیک پوشی محدود به یک مدل خاص نیست. لباس های شما باید بازتاب سلیقه‌ی شخصی تان و آن چیزی باشد که در آنها احساس خوبی دارید.

 

• با گذشت زمان مهارت شما در انتخاب لباس برای موقعیت های مختلف زیاد می‌شود. از این نترسید که مورد تأیید دیگران نباشید. مهم این است که لباس به شما بیاید، خودتان آن را دوست داشته باشید و وقتی خود را در آینه مشاهده می‌کنید، احساس خوبی درباره‌ی خودتان داشته باشید.

 

منبع : chetor.com

 

نظر شما برای “ شیک پوشی با چند ترفند ساده”



مطالب مرتبط
تماس با پشتیبانی شهر هنر
close slider




Mountain View

نام شما (الزامی)

ایمیل شما (الزامی)

موضوع

پیام شما